A bölcsesség
bajusza

A Whiskas-nál szeretjük a macskákat és lenyűgözőnek találjuk önálló és kíváncsi természetüket. Ezért segítünk önnek, hogy gondoskodni tudjon róla.

A macskák bajsza érzékeny, és a legkisebb nyomásra is reagál – így kedvencét megzavarhatja, ha bajsza hozzáér az etetőtálhoz. Ezért fejlesztette ki a Whiskas az új, bajusz-barát tálat, amely nem zavarja azokat az okos bajszokat.

A bajusz-barát tál 2017 március 1-jétől kapható a kiválasztott üzletekben: vásároljon bármilyen Whiskas terméket 2000Ft* értékben, és egy macskatálat adunk ajándékba!

Tesco: 1-31.3.2017

Interspar: 8-16.3.2017

*Az ajánlat csak a részt vevő üzletekben érvényes, a kiválasztott Whiskas termékekre, a készlet erejéig.
További részletek az áruházakban és a www.whiskas.hu

Macskabajusz

A bajusz nem más, mint érzékeny, rugalmas szőrszálak összessége, amely képes érzékelni a légáramlat apró változásait. A macskák ezzel fedezik fel környezetüket és juttatják kifejezésre, hogy milyen hangulatban vannak

Bajusztő

A bajuszvégek idegszálakkal és vérerekkel átszőtt területen helyezkednek el.
A macskák bajuszuk segítségével 3D-s térképet alkotnak a környezetükről, így tudnak sötétben tájékozódni.

Extra széles tál

Szélesebb tál = macskabajusz-barát! A kedves cicusok bajusza nem ütközik a tál oldalfalába.

Sekély tál

Könnyebb hozzáférni a finom falatokhoz, nehéz felborítani.

1

Whiskas termék 2000 Ft-onkénti vásárlásakor kérhető egy Whiskas Macskatál, amíg a készlet tart, az alábbi feltételekkel.
A tálat a megadott áruházakban lehet kérni legalább 2.000 forint értékű Whiskas termékek vásárlása esetén, a vásárláskor. A résztvevő áruházak többek között a Tesco, Fressnapf, Auchan, CBA, de a résztvevő áruházakról a boltokban adunk részletes tájékoztatást, vagy lépj kapcsolatba velünk a 8. pontban megjelölt módon.

2

A vásárlást követő igényléseket, (vagy más eszköz útján, pl. postán érkezőeket) elutasítjuk. Egy vásárlás alkalmával legfeljebb három tálat lehet kérni, akkor, ha legalább 3 x 2000 Ft értékben történt Whiskas termékek vásárlása. A Whiskas termékek vásárlása egy tranzakcióval kell történjen ahhoz, hogy a vásárlás Macskatál kérésére jogosítsa fel a vásárlót.

3

A Whiskas Macskatálak mennyisége minden résztvevő áruházban korlátozott.

4

A Macskatál a Macskatálra jogosító vásárlás idején a Macskatálak rendelkezésre állásától függően vehető át.

5

Az ajánlat készpénzre nem váltható. Az ajánlat a Macskatál készlet erejéig tart.

6

A Whiskas Macskatálat külön is meg lehet vásárolni az áruházakban (1849 forint), ameddig a készlet tart. Ez esetben nem feltétel, hogy Whiskas terméket vásároljon a vevő.

7

Bármely ellenőrzési körünkön kívül eső okból az ajánlat módosításának, átmeneti felfüggesztésének jogát fenntartjuk, amelynek tényét a vásárlókkal előzetesen és megfelelően közlünk.

8

Amennyiben bármilyen kérdésed van a promócióival kapcsolatban, kérjük, hogy lépj velünk kapcsolatba: Mars Mo. Értékesítö Bt. 1113 Budapest, Bocskai út 134-146,
tel. 06 40 181 923, www.mars.com.