sleepingAlvás

Lusta, mint egy oroszlán

Mikor a cicák játszanak, sok energiát égetnek el. Ezért természetes, hogy hosszan sziesztáznak, akár 18 órát naponta, hogy felkészüljenek a következő étkezésre vagy játékidőre.

Nagy ötletek kiscicáknak

A cicák általában hajnalban és szürkületkor aktívak. Ez azt jelenti, hogy kis kedvence pont akkor aktív, amikor Ön nem és fordítva. Itt van pár ötlet, hogyan tudja biztosítani a jobb éjszakai alvást saját magának.

1Álmok

Tegye cicája ágyát valami biztonságos, meleg helyre, mint pl. egy meleg cső, radiátor mellé, hogy szuper biztos helyet biztosítson neki, ahol kipihenheti magát.

Álmok

2Korábbi játék

Ha cicájával kicsit hamarabb játszik este, akkor kis kedvence is nagyobb valószínűséggel fog akkor pihenni, amikor Ön is.

Korábbi játék

3A saját váram

Néha egy egyszerű szabályt kell bevezetni: csukja be a hálószoba ajtaját éjszakára. Ha cicája továbbra is felébreszti Önt hajnalban, hagyjon valamennyi eledelt táljában reggelre.

A saját váram

4A fények kialszanak, indulhat a játék

Amikor Ön aludni megy, hagyjon egy-két csendes játékot elől vagy rejtsen el pár jutalomfalatot a házban, hogy kis kedvence gyakorolhassa vadász képességét. Ne hagyjon elől azonban zsinóros játékot, nehogy cicája kárt tegyen magában,amíg Ön alszik.

A fények kialszanak, indulhat a játék

5Szánjon időt a játékra

Kevés a szabadideje? Fordítsa ezt játékra,hogy kis kedvence természetes ösztöneit kiélhesse és így egészséges és boldog maradhasson. Ez hozzájárul majd mindkettőjük jó éjszakai alvásához!

Szánjon időt a játékra