protectingVédelem

Rejtőzködik, mint egy párduc

A természetben a nagymacskák folyamatosan fel vannak készülve a lehetséges veszélyekre. Ezek az ösztönök az Ön kis kedvencében is erősek. Ezért szeret cicája a kerítésen, a könyvespolcon, a konyhaasztalon vagy a szekrényben pihenni, aludni. A cicák szeretnek minden olyan helyzeti előnyt, mely segíti őket, hogy ellenőrizzék területüket, figyeljenek az esetleges veszélyekre és zsákmány után nézhessenek.

Nagy ötletek kiscicáknak

A pihenőhelyek sokasága, amik különböző magasságban vannak, széles választékot biztosíthatnak cicájának, hogy biztonságban érezze magát.

1Polcos megoldás

Tegye a polcokat barátságosabbá cicájának vagy építsen egy külön polcot neki. Csak győződjön meg róla, hogy a polcok biztonságosak, elbírják cicája súlyát és rögzítse a széleit, hogy ne billegjenek.

Polcos megoldás

2Csináljon kis fészket cicájának

Ha cicája szeret szokatlan helyeken aludni, mint a konyhaasztal alatt vagy a lépcsők tetején, ne vegye el kedvét ettől. Mutassa meg macskájának, hogy Ön nem bánja: tegyen le egy párnát vagy takarót neki, hogy még kényelmesebben érezze magát.

Csináljon kis fészket cicájának

3Ellenőrizze zárás előtt

Ellenőrizze a szekrényeket, mosógépet, mielőtt becsukja őket. A cicák nagyon szeretnek új helyeket találni, ahol pihenhetnek, alhatnak vagy csak elrejtőzhetnek.

Ellenőrizze zárás előtt